Project op maat

Wil jij ook medewerkers die zich beter kunnen concentreren, minder stress ervaren en zich minder vaak ziekmelden?
Planten bevorderen de luchtkwaliteit, zorgen voor een verbeterde akoestiek en verminderen stressklachten.
Tijd voor meer groen in jouw (werk)omgeving!

Bekijk video
Maatwerk

Onze klanten

Hieronder een greep uit de projecten die we hebben gerealiseerd, kijk mee...

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je veel vierkante meters om in te richten? Ben je architect of stylist en wil je planten of ander groen toepassen in het ontwerp voor jouw klant?
We helpen je graag met het creëren van jouw groene concept! Jouw eigen GREEN STORY!

Waar ben je naar op zoek?

Welke toepassing van groen zoek je? Wij maken graag samen met jou mooie groene settings die zowel esthetisch als praktisch passen bij jouw kantoor, winkel, hotel etc. Of het nu gaat om pot-plant combinaties, jungles, creatieve groenconcepten of een groene wand. Green Stories is onafhankelijk van enig merk of leverancier en kan alles uit de groen branche en aanverwante (interieur)artikelen leveren. Onderhoudsvriendelijke planten en producten van kwaliteit zijn hierbij ons uitgangspunt.

Wil jij ook een onafhankelijk kwalitatief en creatief plan voor groen dat past in de (huis)stijl en het budget van jouw bedrijf? Bel of mail ons!

onafhankelijk

Aan de slag!

Ben je helemaal tevreden met ons groene plan? Mooi! Dan gaan we voor je aan de slag. We richten alles voor je in. Maak je geen zorgen, wij doen al het zware werk (uiteraard hebben we daar wel sterke mannen voor).

Heb je aanvullend nog onderhoud nodig? Daar helpen wij graag mee op de manier zoals jij dat wilt en bij jou (of jouw klant) past. Zo ben je altijd verzekerd van een gezonde en groene omgeving en zit je niet vast aan dure onderhoudscontracten.

Ondersteuning voor architecten, stylisten en ontwerpers

Groen is niet meer weg te denken in de interieurconcepten van nu. Het toepassen van levende planten heeft naast de esthetisch functie ook een bewezen positief effect op de gezondheid, het concentratie- vermogen, ziekteverzuim etc. Door de ervaring van Green Stories in enerzijds het vastgoed en anderzijds de interieur branche, zijn wij in staat met jou als ontwerper op concept niveau mee te denken en samen een optimale GREEN STORY neer te zetten voor de klant.

concept