About Green Stories

Het groen zit in ons bloed. Opa begon 60 jaar geleden als tuinder en groen is daarna nooit meer uit de familie weggeweest.
Lees meer over onze green story...

Over ons

Waarom Green Stories?

 • Langere levensduur
  Langere levensduur

  We leveren veelal planten op hydrocultuur. Hydroplanten zijn sterker en door de watermeter zie je precies wat ze nodig hebben.

  Hydrocultuur
 • Bestelgemak
  Bestelgemak

  Met ons handige systeem kun je makkelijk jouw perfecte totaalplaatje samenstellen. In overleg met jou kiezen we een geschikt bezorgmoment.

  Klantenservice
 • Laatste trends
  Laatste trends

  Raak geïnspireerd door de verschillende groene settings die we met zorg hebben samengesteld en de rest regelen wij voor je.

  Start met winkelen
 • Onderhoudsgemak
  Onderhoudsgemak

  Onze planten zijn eenvoudig te onderhouden met de watermeter. En door de persoonlijke instructie bij aflevering, kan iedereen dit!

  Hoe werkt de watermeter?
Martine Huisman

Martine Huisman

Vanaf mijn vroegste herinneringen kom ik in de kas van mijn opa en later mijn vader. Vele uren heb ik doorgebracht in 'the jungle' tussen alle exotische bomen en planten. Ik heb het dan ook altijd als vanzelfsprekend gevonden dat je je in huis omringt met planten. Ook toen ik de afgelopen 10 jaar als bedrijfsmakelaar in vele kantoren kwam, ging ik er vanuit groen terug te vinden. De realiteit is anders. Echter geloof ik in de kracht van groen, vandaar terug naar mijn roots, let's spread some green stories!

Nicole Gieling

Nicole Gieling

Rolschaatsen tussen de tropische planten & gigantische bomen in de kassen tijdens de Sinterklaasfeesten van de familie zal ik nooit vergeten. Dertig jaar later (aiiii...), tijdens een Sinterklaasfeest van de familie (hoe toepasselijk!), ontstonden de eerste ideeën voor Green Stories.

En nu... nu word ik bij iedere levering heel blij van de groene vrolijkheid die we komen brengen! Zodra we de planten hebben geplaatst, zijn ze niet meer weg te denken. We proberen dan ook continu plantensettings te bedenken die echt impact maken. En omdat we continu mee gaan met de trends is mijn werk ook zo leuk en afwisselend!

Onze planten & potten

Ons assortiment kiezen we om het jou zo makkelijk mogelijk maken;
Trendy groene totaalplaatjes die makkelijk in onderhoud zijn.
Lees mee hoe we dat doen...

Onze klanten aan het woord

Wij zijn continu bezig met het creëren van nieuwe verhalen. Lees hier wat onze klanten vinden van Green Stories.

Cecile Scheele, Noordwijk

Wat een verademing dat ik zelf niet hoef te sjouwen met al die spullen! Ze zetten het op de juiste plek neer en installeren het hydrosysteem voor je, super fijn!

Claudia Kovacic, Venray

Erg makkelijk te bestellen zo die complete sets. En heel fijn dat je goed kunt zien wanneer de planten water nodig hebben.

Michiel Markus, Architect bij BNLA architecten

De planten staan er nog steeds mooi bij en het systeem met watergeven werkt super!

Waar kun je ons vinden?

Wil je jouw planten zelf bij ons in de kas uitzoeken, dat kan! Dit is ons adres:


Rietwijkeroordweg 66
1432 JE AALSMEER


Om zeker te weten dat we je goed kunnen helpen, is het verstandig dat je ons eerst even belt voordat je langskomt. Bellen kan naar 06 - 47 97 40 50.

Maatwerk

Kun je ondanks ons ruime aanbod niet kiezen, wil je het toch net even anders of heb je veel vierkante meters in te richten? Wij helpen je graag! Samen met jou creëren we een sfeer op maat.