Onze planten & potten

Trendy groene totaalplaatjes die makkelijk zijn in onderhoud

in green we trust

Lees hoe we dat doen...

Makkelijke & sterke planten

Waardoor de meeste planten dood gaan?
Ze krijgen te véél water!

Al onze planten worden geleverd met een watermeetsysteem, hierdoor zie je precies wanneer je water moet geven. En vergeet je te kijken? Onze onderhoudsapp herinnert je. Daarnaast zijn de meeste planten die we leveren op hydrocultuur gekweekt. Hydroplanten zijn sterker en minder gevoelig voor ziekten waardoor we je topkwaliteit en een langere levensduur kunnen garanderen.

Trendy groene totaalplaatjes

Je ziet een mooie plant met pot op Social Media en denkt: ja dat wil ik ook wel in mijn huis! Maar hoe dan? Waar kan ik dat kopen en hoe krijg ik het bij mij thuis?


Wij helpen je!


Bij ons kun je alles kopen wat je ziet, wij zetten het bij jou thuis neer en zorgen dat het werkt. Met zorg selecteren we continu nieuwe settings en gaan we beurzen af om de laatste trends te spotten en in te kopen. Daarbij letten we niet alleen op de mooie kant maar ook op de praktische kant.


Een mooie pot die past...


Heb je eindelijk een mooie pot gevonden voor je plant, past hij niet... Laat dat dus maar aan ons over! Onze combinaties passen perfect en zijn waterdicht zodat er geen kringen op je mooie vloer achterblijven.

Korrels niet mooi?

Wij zijn het met je eens, hydrokorrels vinden we ook niet zo mooi... wink

Wij gebruiken wel het super goede hydrocultuur systeem maar de toplaag van de korrels bedekken we met een laagje boomschors. Wil je geen boomschors maar een andere toplaag of toch alleen korrels, geef dit aan bij de installatie.

Niet kunnen vinden wat je zoekt?

Kun je ondanks ons ruime aanbod niet kiezen, wil je het toch net even anders of heb je veel vierkante meters in te richten? Wij helpen je graag! Samen met jou creëren we een sfeer op maat.