Terug naar overzicht

Under a fig tree

  Creëer je verhaal!

  Creëer je eigen Green Story en wij zorgen voor de rest. Klik op een product voor meer informatie!

  Ficus Lyrata incl. mat witte ronde pot
  € 279,00 per stuk
  0
  Rotan kruk/ bijzettafel
  € 79,00 per stuk
  0
  Kussen botanische print
  € 44,95 per stuk
  0
  Totaal€  0,-(incl. BTW)

  Waarom Green Stories?

  • Langere levensduur
  • Bestelgemak
  • Laatste trends
  • Onderhoudsgemak

  Beschrijving

  Deze combinatie van een mat witte strakke ronde bak en de grote bladeren is één van de meest geliefde pot-plant combinaties van dit moment op pinterest. Het krukje en het kussen maken het een gezellig hoekje om te zitten. 

  Het blauwe "schilderij" is een DIY. Door het uitrollen van wat laatste restjes verf met een klein rollertje creëer je dit grappige effect. De verf is online te bestellen via www.fairf.nl. De kleur die hier gebruikt is, heet Pank.   

  Veelgestelde vragen

  Wanneer je bij ons een bestelling hebt geplaatst, starten wij met het samenstellen van jouw Green Story! Eerst nemen we contact met je op om te kijken naar een geschikte bezorg- en installatiedatum voor jouw bestelling. Vervolgens halen we op de dag van levering jouw plant uit de kas en rijden we met de bijbehorende producten naar jou om jouw Green Story te bezorgen. De plant-pot combinatie(s) worden door ons bij jou thuis geplaatst en geïnstalleerd (compleet met voeding, watermeter etc.), je krijgt een instructie voor het onderhoud en we zorgen dat jouw Green Story echt kan beginnen! 

  Wanneer je ervoor hebt gekozen om de bestelling af te halen in onze kas, kun je de plant ter plekke zelf uitkiezen en meenemen. Je krijgt dan een instructie hoe je het watermeetsysteem moet maken.

  De betalingen op onze website lopen via Mollie B.V.. Dit is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat je betaling veilig terechtkomt bij Green Stories. Op je bankafschrift staat Mollie of Stg Mollie Payments en informatie over de transactie. Via https://www.mollie.com/nl/consumers kun je ook altijd informatie vinden over je transactie. 

  Alle data die Mollie verwerkt, zowel die van bedrijven als die van consumenten, zijn veilig. Doordat ze nauwgezet elke compliance-regulering volgen, is de beveiliging best-in-class en van bankniveau. Mollie is volledig PCI-DSS Level 1 gecertificeerd en de hosting is ISO 9001 en ISO 27001 compliant. Verder voldoet Mollie aan alle Richtsnoeren voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgt Mollie permanent toezicht van De Nederlandsche Bank.

  Omdat Green Stories geen standaard producten levert maar totaalplaatjes van groen waarbij wij zelf ook de plant bij je thuis in de pot komen installeren, willen we samen met jou een geschikt levermoment afspreken. Er moet dan ook iemand thuis zijn om de deur open te doen en aan te geven waar je de plant wilt hebben. We streven ernaar om samen met jou een datum binnen 2 weken na je bestelling te prikken om de installatie plaats te laten vinden.

  Heb je een bestelling geplaatst die je zelf af komt halen, dan nemen we ook contact met je op om een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat er iemand aanwezig is die jou helpt met het uitzoeken van de mooiste plant en jou de juiste instructie voor het maken van het watermeetsysteem geeft. 

  Klantenservice

  Kom je er even niet uit of heb je vragen? Wij helpen je graag verder! Bel ons op 06 - 23 22 58 98 of stuur een e-mail naar info@green-stories.nl

  Niet gevonden wat je zocht?

  Geen probleem! Wij helpen je graag met jouw Green Story. Samen met jou creëren we jouw ultieme groene beleving.